Aktuellt

SCOLA TAKE AWAY

För att kunna säkra din beställning, så behöver vi få den minst ett dygn i förväg. Du når oss på telefon 040 5311390 to-fre kl 9:30-12:00 eller via e-post info@ravintola-scola.fi.

Vi är extra noggranna med hygien och direktiv i dessa tider för att kunna garantera en trygg miljö både för er kunder och för oss. Betalning och hämtning sker på Scolas gård och kom ihåg att hålla avstånd till varandra.

 

Hej,

Vi lever i exeptionella tider, vi vet ärligt inte vad vi ska göra just nu. Vi hoppas kunna öppna Scola så fort som möjligt. Vi saknar sommaren och alla er. 

De flesta av våra planerade investeringarna har lagt på is och rekrytering har avbrutits. Till er som vi redan har lovat sommarjobb så önskar vi tålamod, vi kommer ännu att öppna alla våra ställen. Tyvärr har nästan alla vårens catering tillställningar blivit inhiberade och vi har permittera största delen av vår personal. ????

Vi gör take-away lunch portioner. Ta kontakt om ni vill beställa lunch av oss.

Barösunds Boden har öppen och Anne betjänar er på bästa möjliga sätt.
Berätta gärna åt oss hur vi kan betjäna er bättre.
Ta hand om varandra! ??
Linda & Petteri

 

 WE ARE HIRING! 

Vi söker personal till Restaurang Scola och till café Magasinet för sommaren 2020.

Erfarna kockar, servitörer och unga med intresse för branschen ta kontakt och kom och jobba till Barösunds vackra skärgård med oss.

Vi söker dig som är glad, utåtriktad, social och har erfarenhet från branschen sedan tidigare, är en teamplayer och gillar en fartfylld arbetsmiljö!
Skicka en fritt formulerad ansökan och din CV till: info@ravintola-scola.fi