Menu

Scolassa suositaan sesongin mukaista lähiruokaa, joka hankitaan pääosin paikallisilta tuottajilta. Kauniin saaristomiljöön ja herkullisen menun lisäksi Scola tarjoaa kattavan viinilistan. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää päivän annoksista. Hyvää ruokahalua!

Keittiö sulkeutuu 30 min ennen sulkemisaikaa.

 

LÄHIRUOKAA RAKKAUDELLA

 

MENU MARRASKUUSSA

ALKURUOAT

 

MAA-ARTISOKKAKEITTO 12 €

- ylikypsää karitsaa, paahdettuja siemeniä ja yrttiöljyä sekä Scolan hapanjuureen leivottua rieskaa

 

SCOLAN RIESKA SKAGENTÄYTTEELLÄ 10 € / 18 €

-ravunpyrstöjä, piparjuurismetanaa, pikkelöityjä kauden juureksia, mätiä ja Scolan hapanjuureen leivottua rieskaa

 

PÄÄRUOAT

 

SCOLAN RIESKAA SKAGENTÄYTTEELLÄ 18 €

-Scolan hapanjuureen leivottua rieskaa, ravunpyrstöjä, piparjuurismetanaa, pikkelöityjä kauden juureksia ja mätiä                                                                                   

 

SAARISTON KALAA 27 €

-päivän kalasaalis, perunamuffinsi, dijon-tillikastiketta ja punajuuripyréttä

 

VILTGÅRDENIN PEURAA 28 € 

-karpalokastiketta, pikkelöityä karpaloita ja syysjuureksia sekä savustettua palsternakkapyréttä

 

SCOLAN MAISTELUHAMPURILAISET X 3,   22 €

-100g Nitlax Highland jauhelihapihvi, pekonia, cheddarjuustoa ja chipotlemajoneesia, 

-paneerattua Itämeren kuhaa, tartarkastiketta ja etikkasuolaa

-kukkakaalipihvi, avokadokreemiä ja hillottua punasipulia

Ranskalaisilla 3 €

 

JÄLKIRUOAT

 SUKLAAFONDANT  10 €

-vaniljajäätelöä ja vadelmaa

 

LAKRITSI CREME BRULÉE 12 €

-valkosuklaa-jugurttimoussea ja karviaishilloketta

 

 

Oivaraportti Ravintola Scola